به گزارش «راهبرد معاصر»؛ نگاهی به وضعیت درونی سرزمینهای اشغالی نشان میدهد فضای اجتماعی این رژیم همچنان متأثر از اعتراضات گسترده ساکنان اراضی اشغالی و صفهای مهاجرت معکوس اتباع صهیونیست به سایر کشورها طولانیتر شده است.
حضور پنج چهره افراطی سرکوبگر که حتی مورد نفرت صهیونیست ها هستند، باعث شد جامعه جهانی نتواند بیش از این برای کابینه نتانیاهو هزینه سیاسی و حیثیتی کند
حسن هانی زاده، کارشناس سیاست خارجی درباره چرایی بحران های داخلی رژیم صهیونیستی و تداوم اعتراضات مردمی در سرزمین های اشغالی نسبت به نحوه عملکرد کابینه نتانیاهو به «راهبرد معاصر» گفت: تردیدی وجود ندارد از سه سال گذشته تاکنون، یعنی بعد از شکست جمهوری خواهان آمریکا در انتخابات این کشور و پیروزی دموکرات ها، رژیم صهیونیستی وارد چرخه ناپایدار امنیتی، سیاسی و اجتماعی شده است که روز به روز دامنه بحران هایش گسترده تر از قبل می شود.
وی افزود: با اینکه در سه سال گذشته دست کم پنج انتخابات زودهنگام در سرزمین های اشغالی برگزار شده است، اما هیچ یک از احزاب بزرگ رژیم صهیونیستی موفق به کسب اکثریت آرا نشدند، به همین دلیل کابینه هایی که در سه سال گذشته تشکیل شده اند ائتلافی بودند؛ روندی که نشان می دهد رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان و در عرصه داخلی مشروعیت خود را از دست داده است.
کارشناس سیاست خارجی عنوان کرد: در انتخاباتی که آبان ماه سال گذشته انجام شد، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با برتری شکننده توانست اکثریت نسبی به دست آورد، به همین دلیل برای تشکیل کابینه نیازمند ائتلاف با احزاب مذهبی شد، شاید بتوان این موضوع را پاشنه آشیل کابینه بنیامین نتانیاهو تلقی کرد.
هانی زاده گفت: حضور پنج چهره افراطی سرکوبگر که حتی مورد نفرت صهیونیست ها هستند، باعث شد جامعه جهانی نتواند بیش از این برای کابینه نتانیاهو هزینه سیاسی و حیثیتی کند، ضمن اینکه بعد از پیروزی نتانیاهو در انتخابات سال گذشته یکسری اعتراضات گسترده علیه کابینه وی و عملکرد سران رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی آغاز شد که اینک وارد سی امین هفته شده است.
کارشناس سیاست خارجی تصریح کرد: دلایل مختلفی زمینه های لازم برای تداوم اعتراضات گسترده درون اراضی اشغالی را در ماه های اخیر شکل داده است، به طوری که دست کم 500 هزار نفر از صهیونیست ها در تل آویو علیه کابینه رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند که از آن می توان به عنوان بزرگترین تجمع صهیونیست ها در اراضی اشغالی یاد کرد.
هانی زاده گفت: فشارهای بین المللی و انتقاد تند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از رفتار تهاجمی کابینه نتانیاهو و شکست ارتش رژیم صهیونیستی که در هفته های اخیر دست کم چهار بار به شهر جنین حمله کرده است، نشان دهنده وضعیت سیاسی و نظامی ناپایدار رژیم صهیونیستی است.
دست کم 500 هزار نفر از صهیونیست ها در تل آویو علیه کابینه رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند که از آن می توان به عنوان بزرگترین تجمع صهیونیست ها در اراضی اشغالی یاد کرد
وی تصریح کرد: مهاجرت معکوس صهیونیست ها از اراضی اشغالی به سمت آمریکا و کشورهای اروپایی نشان می دهد رژیم صهیونیستی وارد چرخه فروپاشی شده است. نکته جالب توجه اینکه رهبران سنتی رژیم صهیونیستی بارها نسبت به خطر فروپاشی این رژیم هشدار داده بودند، این موضوع نشان می دهد بنیامین نتانیاهو به زودی مجبور به استعفا می شود، زیرا زیر فشار افکار عمومی بین المللی و داخلی است.
کارشناس سیاست خارجی معتقد است: با توجه به اینکه کابینه افراطی نتانیاهو به عنوان کابینه ای منفور شناخته شده است، نمی تواند بیش از این به کار خود ادامه دهد، زیرا کابینه نتانیاهو درمنطقه و خارج سرزمین های اشغالی با بحران هویتی مواجه است.
وی افزود: نزدیکی ایران به کشورهای عرب منطقه و عادی سازی ارتباط ایران و عربستان بعد از توافق پکن به منزوی شدن رژیم صهیونیستی منجر شده است، به طوری که قابل پیش بینی است رژیم صهیونیستی راهی برای بقا در سرزمین های اشغالی ندارد و محکوم به فروپاشی است.